Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 22 januari 2014

Guld värt! =)

Av Linda Calissendorff - 22 januari 2014 17:37

 Ha fått så härliga inhyrningar i stallet de är 2 st islandstjejer som heter Rut & Hera och deras underbart snälla ägare som hjälper till i stallet som mocka å sopa så fint, ha nog aldrig haft en sån välsopad stallgång som nu, så man är så tacksam att de är gjort när man kommer hem efter en lång arbetsdag...  

Wilmer han ha ju ett gott öga till snygga brudar så han charmade in sig direkt och myste med Hanna när hon skulle ge dom lunch så han är allt otrogen mot matte när hon jobbar...   

 


Har fått programet till Bergsåker och Mulsta är tippad i nånstans i mitten, medans Brodde är som 4:je och jag fatta inte att han är så tippad då han varit borta i över 8 månader.... men de ser väl hans fina rad i debuten så hoppas nu vi inte gör spelarna besvikna men som sagt mest nyfiken är nog vi, som ha viljat se vars han stå nu ett bra tag!   

Men de ha ju strulat och han skulle ju gärna fått sluppit denna karleds historia så hade man varit mer optimistisk, men man vet ju inte om de påverkar han är ju utan hår i karldenen nu men inte öm så  vi testa att starta för han ska ju inte vara påverkad att vara hårlös tycker jag men man vet aldrig med Brodde...   


I dag var de ingen häst som ska ut på nån tur, så vi umgås med Edwin i lugn och ro nu när de är sista kvällen han är här och jag skulle ha varit på sleipner möte,men jag ville vara hemma så då är jag de så klart

! De är ju inget årsmöte så får gå nästa gång istället.

Edwin är så duktig här hemma han hjälper till att fylla vatten åt hästarna,skotta ute, sen så kan vi gå ut och ta in hästarna så går han in själv fixa fika själv,duscha och han ha somnat innan vi är inne så han börjar bli stoooooora grabben  nu!   

Så ha en skön kväll ni andra de ska vi!    
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se