Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 26 januari 2014

Söndag morgon "Gäsp"

Av Linda Calissendorff - 26 januari 2014 09:55

 

Här är de ingen rast eller ro vare sig de är helg eller vardag när man ha underbara hästar som vill komma ut på morgonen! =)

De känns alltid lättare  att kliva upp när en av stallets hästar gjort ett bra lopp kvällen innan, då ha man mer positiv energi och de är ju det som gör travt så roligt!   


Broddes ben helt ok i morse så skönt de inte blev mer svullet efter loppet, men jag tvätta benen flera gr med grönsåpa för slippa saltet som ska krypa in i karleden och så får han en reaktion men som sagt han var riktigt fin!


Så tummen upp för grönsåpan!  


I dag är de Wilmers tur att ta lång slingan på 1,5 mil med husse och jag ska ta ut fröken på en tur runt byn så här är de inget vilo läger utan nu ska alla vara i topp form inför våren/sommaren och de ha ju börjat bra med 2 andra platser på 4 st starter...   

Nu ska jag få ny bakta scones till frukost och blev just inbjuden till grannarna på rådjurstek till middag så vad kan man säga förutom att man ha de bäst!   

Ha en bra dag!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se