Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 31 januari 2014

Liten börjar bli stoooor!

Av Linda Calissendorff - 31 januari 2014 13:51

Alltså Kallma bli ingen nätt liten dam,utan som hon ha växt detta halvår de är helt galet mycket! :) Hon är minst lika hög som Wilmer och hon ha ju tills nästa år innan hon växt klart så inte konstigt hon varit sladdig i traven bak när hon skjutit i väg så på höjen och längden... :)
Ja de ha blivit en kompakt maffig tjej så man få träna försiktig så alla leder/senor hänger med i den takt hon växer och tillsluts zonerna hänger  att slutas så hon inte får ont i sina framknän, de hade Wilmer när han var i samma ålder men då röngta jag för vara säker att de var ok att träna lite hårdare man kan aldrig vara för noga med dessa unghästar! ;)
I kväll ska Mulsta gå sitt sista pass inför söndagen synd de snå småspiken i dag trots de är bara -5 ute så måste de blåsa och snöa.... men finns inga dåliga kläder sägs de så bara bylta på sig och ge sig ut! :)
Igår var jag ute efter vägen med Kallma så vi mötte 4 bilar utan problem så hon ha blivit säker för trafiken hon med sköööönt!
Nu ska jag och kidsen hälsa på mamsen å systet yster som är i övik! :)
Ha en bra helg nu!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se