Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 24 mars 2014

Då var denna kväll till ända.....

Av Linda Calissendorff - 24 mars 2014 23:20

Mulsta & Brodde fick med sig sista pengen så de är vi tacksamma över för alla pengar in är ju plus! :)
Mulsta såg hur fin ut som helst och uffe fick en bra resa genom fältet så i sista svängen vred han ut honom och ha sa själv att han trodde han skulle vinna för han var helt okörd fram tills dess men när han var på väg att avancera fram så slog Mulsta på en galopp då han bli som feg när han ska gå om andra hästar.... men han gick bra åter igen efter galoppen så märks han är på G igen nu när brodden är borta så funka han mycket bättre! :) Så från bricka 15 på 1640m med en galopp så nära mål så är man ju nöjd han fick ens en slant för de var inga dåliga hästar med i loppet!
Så nu ta vi sikte mot Danneros års premiär den 6 april och hoppas han ska komma med i ett liknande lopp som denna men de är 2140m men ingen nackdel då han är rätt så stark och med rätt lopp är han med där framme! ;)

Brodde känpa så gott han kunde han blåste rätt bra efter loppet och ricky säger han kränger fortfarande i kurvorna så svårt att köra då så nått stör honom uppenbarligen....så bli nog en tripp till veterinären för en check å se hur han är som i kroppen så de inte är nått skit som spöka.... :(
Tycker han ska vara bättre än så här faktiskt då han slipper vinterbana och brodd så hoppas vi hitta vad som stör killen för då kanske vi får tillbaka den grymma häst han är! ;)
Nu är man trött å sliten och ska upp tidigt i morron för jobba känns ju så där just nu....
Men bara bita ihop helt enkelt! ;)
God natt på er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se