Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 25 mars 2014

Tider beställt!

Av Linda Calissendorff - 25 mars 2014 09:34

Har bokat tid först hos Monica kiropraktorn som få gå igenom Brodde nästa onsdag eftersom hon fixa till han första gången i ryggen/bäckenet så bli de en check först med de för utesluta de är nått som sitter fast där.... Sen på torsdag åker vi ner till Per på PH vet för grundlig genomgång där för kolla status på benen och se vad han hittar för nått som kan vara orsaken till att han ha lite problem i kurvorna då han som tappa fart för han vill som kränga lite åt vänster.... Hitta de inget så sitter de ju i huvudet att han fått springa så snett förut hos Conrad så då är de inget att göra tyvärr, men då vet man ju i af om de! Man vill ju utröna först om de är nått smärt relaterat innan man kan dra några slutsatser alls.
Är Brodde i form så tjänar han ju fina pengar de vet vi ju så nu gör vi dessa koller för få veta läget och se vad per och monica hitta för nått på killen.... ;)
Är sjukt trött i dag blev knappt nån sömn alls i natt då jag lätt fastna i grubblandet när hästarna inte är som de ska.....så i kväll blir de tidigt!
I morron ska jag och Anja ut på en ridtur med deras islandshästar och wilmer det bli styrka träning i lång backen uppmot masten ska bli mysigt att rida fin pojken min! <3
Sen så ladda vi inför provlopp på lördag med honom och Kallma följer med i vanlig ordning för få röra sig lite igen bland andra hästar! :D
Ha en skön dag mina vänner!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se