Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 6 april 2014

Tom peng pung i dag...

Av Linda Calissendorff - 6 april 2014 21:37

I dag blev de inga slantar för grabbarna då Mulsta var för laddad i starten och slog på en galopp efter 100m och gick i passgång... men positivt han var pigg och han gick 1,32 i 2000m sen men kom aldrig i kapp då han stod redan 40m tillägg på de.... Men han är på G nu så bli att anmäla till Östersund den 18 april och hoppas formen håller i sig!
Han gick ändå en 34 tid med galoppen :)

Ja å min lilla wilmer han tog ledningen och höll den stor stilat till de sista 700m då han börja bryta ut åt höger för ulf som gjorde de han kunde för hålla han på bena men till slut gick de inte då de andra börja närma sig blev ivern för stor.... han gick första 500m på fina 31 och 1000m efter 32 så han är med på G i tiderna men fick förklaringen när jag sela av han efter loppet och förstå varför han bröt ut....
Han ha ju haft som små bullar i pälsen just där selen ligger så jag ha tvättat å smörjt i veckan och de var inga sår utan som små upphöjningar i pälsen så jag införskaffa ett mjukt fluffigt selunderlägg men när jag tog bort selen hade de nött flera små hål i huden ochhan blödde ur dom och var jätte öm i hela området.... :( så jag tror de blev mer å mer olidligt i loppet allra helst då han svettas och de bli en sorts friktion när vagnen gunga fram å tillbaka...
Så nu blir de tvätta och låta dessa läka ut innan nästa nästa start som är planerad den 18 april samma dag som Mulsta i östersund men som sagt han måste få ordning på detta först innan vi kan köra lopp igen.... så synd de alltid ska vara nått är de inte karleden så är de nu detta :(
Men ska köpa jäst å ge han i maten om de är magen som spöka så ska detta nog gå bra!
Nu är de soffan skööööönt! :)
Bye bye!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se