Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 27 juni 2014

Kevin & Brodde rules! :)

Av Linda Calissendorff - 27 juni 2014 20:59

 

Är helt tom i huvudet efter denna kväll då Kevin styrde våra fina Brodde till en vinst på Bergsåker! :)
Extra roligt när Kevin får åka med tvåan i mål till Romme på lärlings finalen för kunna vinna 20 tusen i stipendium!
I värmningen var Brodde lite halv stökig som han brukar vara när han är taggad och ville mest lalla runt och glänsa där ute i ovalen, så de gjorde den långa provstarten för testa hur han är framför bilen! :)
Så efter värmningen stretcha vi bakbenen för han skulle vara extra mjuk i bakdelen inför loppet,sen gick han in i boxen och drack vatten å käka lite hö som han brukar göra så skönt han kan koppla av! :)
När starten skulle gå hade man ju lust att kräkas tusen gr om då man de körde i mot start bilen nerverna var all over the place kan jag säga.... Kevin hamna 4 je ut och låg där till första långsidan,då klev Kevin vaket på i 3 je spår för avancera fram till dödens då de gick saktiga 19 s fart där framme.
Där låg grabbarna till upploppet där de nötte tillsammans till mållinjen och Brodde slog den på innespåret med en nos! "Ler"
De roliga var att den som slog Brodde snörpligt på solänget då han tuggande i 3; je spåret i 800m sist i kort loppet var den han slog i dag med samma marginaler i kväll! :D Kan säga då de blev än en gång typ 3 gången på 2 veckor då de blev hårt i mål så blev man ju typ hel religiös och bad till gud fler gr om innan de sa resultatet att Brodde hade vunnit! :D
Tack alla ni för alla gratulationer för vinsten de värmer ens hjärta!
Brodde är en heders häst som verkligen kämpar allt han kan varje gång och man vet ju att han gör allt för kusken som sitter där bak, så man kan inte annat än ÄLSKA denna kille! <3
Nu sikta vi mot ett amatör lopp på Bergsåker sen 17 juli då får Ricky så klart köra Brodde de är ett 1640m auto så hoppas vi får ett bra spår även denna gång!
:) Nu kan man luta sig tillbaka i bilen och bara må gött över att ha en fiiiiiiin vinst med sig hem i bagaget!
Kram på er!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se