Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 28 juni 2014

Trött i morse...

Av Linda Calissendorff - 28 juni 2014 11:25

Tog ett tag innan man somna med alla intryck efter gårdagens härliga vinst med Brodde... men de går ändå lätt att kliva upp på morron när de gå bra med hästarna som de gjort ni de senaste året! :)
Sen är jag så glad över att Mulsta börja bli normal igen så Olov teori var helt rätt i vanlig ordning att han måste ha sträckt sig rejält i hagen... Så nu stå han på metacam i en vecka så ska ja boka tid med Sune sen för kolla igenom ryggen på honom så han inte blivit sned.
Olov ska komma när han ha tid för ta tänderna på Kallma, Rappa, Brodde och kolla om Viktor ha några vargtänder på G som kan tas bort, så skönt att få de gjort att alla ha kollats av vetrinären så man vet att de är gjort för i år! :D

Brodde fick sova ute i natt då de är toppen att kunna låta de vara ute efter lopp så de rör sig så de inte stelna i hop av att stå på box direkt efter lopp.
Han var mjuk och fin i musklerna och benen kändes kalla och inga konstiga svullnader eller ömheter så de är så skönt de tagit loppen på ett bra sätt! :)
Nästa lopp blir de gå tillbaka till aluminium skorna fram, helst vill vi rycka av alla 4 skor men frågan om han ha hov för de då de varit så många tappskor på slutet.... men tror han sänker sig ännu mer i tid med lättare balans så klart de är 3 veckor tills nästa lopp så vi får fundera på hur vi gör! ;)
Nu är de lunch dags på jobbet så bäst man ät lite så man orkar med träning av Kallma och Rappa, Viktor i kväll... ;))
Lyx att få dela mitt liv med den underbaraste mannen man kan vara tillsammans med och dessutom dela denna passion för hästar och travlivet man är allt lyckligt lottad..... <3
Kram på er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se