Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 30 juni 2014

Halvrad!

Av Linda Calissendorff - 30 juni 2014 10:10

I slängde in en anmälan till på Wilmer till Skellefteå på söndag då de var bara 13 st anmälda så han kom med på halvrad... :)
Så stackarn få en kämpigt med 2 starter denna vecka då de är Lycksele på torsdag från spår 4 på 40 m tillägg, men Skellefteå loppet se väldigt bra ut då han stå ensam på start så nuuuuuuuuu jäklar ska de laddas från start då han är äntligen ensam där framme så då kan de öppna på bra och snabb ut är han så detta kan bli ett väldans roligt lopp! :)
Den snabbaste hästen är Vinnare Viking som gått 29 tid på 1640 m sist men han ska runda alla i spåren med från 40 m tillägg och sen är han mer en kort loppare på medel distans ha han 32 som rekord samma som Wilmer ;)
Så detta kan bli en riktigt roligt vecka med turné med Wilmer upp mot Norrlands skogarna!
I lycksele ha wilmer bästa tiden av alla hästar men som sagt måste ge sig ut i spåren rätt omgående om de ska ha nån chans mot solängets Wasa som Ulf kör han ha ändå gått en 35 tid så wilmer måste sänka sig lite till för komma med bland de första i mål... men som sagt de var rätt många "galopp" hästar med i loppet,men de är svårt att inte bli inblandad i de då man går på bak ifrån men vi håller tummen för grabbarna ska fixa detta med enkelhet och lite tur på vägen! :D
Körde 10 st intervaller i skrike i går med honom och han kändes fin sa Ricky så nu bli de massage och vila tills på torsdag.
Nu blir de lunch på jobbet så återkommer mer sen.... :)
Hej svejs!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se