Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 21 juli 2014

Premiär turen gjord! :)

Av Linda Calissendorff - 21 juli 2014 23:28

I kväll så ha vi satt viktor och lycka i vagnen för första gången och vilka exemplariska unghästar! :)
Viktor han brydde sig inte ett endaste dugg lyfte inte ens ögonbrynet över att vagnen tog i sidan eller att de slutta lite utför så vagnen sköt på bak ifrån utan han gick med öronen framåt och var verkligen super duktig precis som Kallma var när hon kom! kvalité från Kall ska de vara! :)
Lycka var lite mer känslig över de tog i sidan när vi kom ur stallet men efter några krum språng så gav hon sig och gick snällt brevid mig! Så skönt de är nu gjort nu är de i vagnen en stund varje dag framöver! :D
Annars ha Mulsta gått motion och Tornado ha gått intervaller på mon i kväll och de kändes fina bägge två så tummen upp för grabbarna allra helst mulsta som var pigg som en mört och ville nog helst springa hur fort som helst så fick rakt ont i armen! :)

Wilmer och Brodde kom ju med i sina tilltänkta lopp i Skellefteå så hoppas de inte är lika olidligt varmt som de är nu på dagarna då får vi fara tidigt på morron för slippa värsta värmen... wilmer fick ett skit spår nämligen 5 på 20m tillägg, men tur de var bara en springsspår häst resten stå 20 m bakom för de ha proffs i vagnen! :)
Brodde fick ett tråkig spår med nr 11 så de var inte allra bäst men skönt med ett bak spår så få vi ta de som blir men mest han ska ha ryggar att följa med runt så är de bara hoppas de ska få en bra placering i mål trots de läge de ha, men för Broddes skull så är de bättre med bak spår.
Så den som ha bäst chans är helt klart wilmer om man se till motståndet då han är stark å går nog en 32 tid full väg på 2660m då ska han vara med fältet i mål bland de bättre om han bara får en bra rygg att följa så han spar på krafterna sen finns de förhoppningsvis kvar krafter i mål! :)

Nu blir de soffan ha hållt igång hela dagen ute så ha nyss kommit in så tur man ha semester! :P
Go natt på er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se