Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 31 juli 2014

Dags för provlopp!

Av Linda Calissendorff - 31 juli 2014 20:28

På lördag kör provlopp en i få grabbarna Mulsta & Tornado gå ut i var sitt lopp! :)
Mulsta kör Ulf i vanlig ordning så vi kan få ett kvitto på om man kan starta han i aug som de var tänkt. Blev rätt tuffa kusar i mot så de är perfekt ,då skärps tempot upp och de är ju bra när man vill ha en värdemätare innan start!
Tornado kommer möta 4 st bra hästar som ligger i samma klass som han själv så de var ju toppen så får man veta om de är dags att leta nått P21 lopp som passa herren snart! :)
Anna ha fixat hovarna på Brodde, wilmer, tornado i veckan så grabbarna är redo för lopp nu på hov fronten i af! Bli dryga räkningar men de är fantastiskt fina i hovarna så värt varje krona fast visst önska man att man kunde sko själv å slippa räkningar på 3 500 kr varje månad minst! ;)
Viktor går nu i vagnen varannan dag och han är så cool inget som bekymra den killen inte utan han trava med högrest nacke och öronen spikraka framåt och tycker livet är spännande! :)
Väskinge Lycka är nu med inkörd och snart redo att låta hennes matte ta över träningen hemma vid i Boden, så då börjar vi med Viktors kompis Krabaten att sätta han i vagn så de är klart till hösten då han flytta hem. Så roligt att jobba med de små liven de gör otroliga framsteg för varje gång! :)

Brodde anmäls nu på söndag till Dannero så hoppas vi nu inte få ett snävt spår alltid lika nervös när de är volt start med den här mannen ,men vi hoppas på de bästa! :)
Ha de så bra så länge i sommar värmen!
Tjing!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se