Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2014

Hösten närmar sig....

Av Linda Calissendorff - 14 augusti 2014 09:51

Nu känns de på kvällarna att de börjat att gå mot höst redan trots de varit så varm innan denna vecka så är man som små hurrven när man går ut och kvälls fodra hästarna på kvällarna... Brodde och Kallma fick sova inne i natt så att Brodde ska få ta igen sig på natten och äta ordentligt i lugn å ro inför starten på måndag, Kallma är ju den som är nöjd bara de finns mat där hon är så kan hon konsten att koppla av trots 2 av kompisarna är ute på nätterna! ;)
I går hade Ricky kört henne i skrike och han märkte samma skillnad som jag gjorde i måndags att hon trava mycket bättre i låga farter, så nog hitta Sven Lindblom nått i vänster bak som hon känt av i mellanåt så plats problemen var inte hela sanningen men ändå en stor del av problemet....
klart de ena avlöser de andra så nu känns de som vi är på rätt väg i af så efter varje pass nu blir de gröngröt på bakknäna i förebyggande syfte! :)
I kväll ska Brodde och Mulsta till Skrike för lite träning och sen ska åringarna tränas sin lilla runda så bli full rulle efter jobbet tur att Ricky är ledig denna vecka så han ha maten som oftast klar när man kommer hem så nog ha man de lyxigt! <3
Ha en skön torsdag jag ska invänta provlopp listorna för Mulsta och tornado å hoppas de får lite motstånd att tampas med på lördag! :)
Hej så länge!

PS sandra ha gjort en jätte fin bild på Brodde han är ju för vacker! <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se