Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2014

Provloppen i lördags!

Av Linda Calissendorff - 17 augusti 2014 19:48

Var in med Mulsta och Tornado för känna på grabbarna i provloppen på solänget och först ut var Tornado som uppträdde som förra provloppet seg och ingen större vilja att ta tag i grejorna ändå fick uffe väcka upp han lite men som han sa efteråt att de är inget "tryck" i honom utan de är som han inte ha viljan att ta i länge som gnistan inte finns där... :(
Vi vill inte sitta å risa runt han i provloppen som gick inte fortare än 20 hela distansen utan han måste ju ner 13 tider om ha ska ha nått att hämta på tävlings banorna eftersom han stå så till i klassen med 500 tusen kronor på kontot...så de känns inte rätt mot han om han inte vill utan han ha gjort de för jäkla bra med 64 starten och 22 vinster så han ska få sluta med hedern i behåll fina gubben! Ha testat böja upp hans ben hitta inget som ska förklara att han inte vill springa,för han är blank och jätte fin i hullet så han mår verkligen hur bra som helst men finns inte de lilla extra så kan de inte prestera heller å viljan är de man måste ha störst dos av resten går att fixa på ett eller annat sätt....
Ha testat sätta ut han som ridhäst men man vill ju att han ska hamna bra till annars får han hellre sluta sina dagar hör hos oss de är han värd alla dagar i veckan att få sluta med flaggan i topp som man säger... tråkigt men så är livet när man håller på med travet tyvärr sportens baksida...
Känns skönt att veta de dagen Brodde ska sluta tävla så stå Sandra där och vänta för att få honom som ridhäst då vet jag han är i goda händer och han kommer att må som den prins han är!
Mulsta tog ledningen gick precis på tiden 1.40 runt och sista 500m avsluta han under 1.28 ensam åkandes på upploppet så han drog lite lätt i från sällskapet och ulf var mycket nöjd över honom då han sluta på en 35 tid så bra genom rep inför torsdag! :)
Han gillar Bergsåkers banan och de var ju höst ifjol då han tände till och så fin han var igår var de länge sen jag sett så ska bli en spännande höst/vinter med denna kille de se vi fram i mot! "Ler"
Nu ska vi ta in hästarna ska bli rusk väder i natt då får de sova inne och ha de gött å varmt! :)
Ha de så bra nu och njut av den lilla helg som är kvar!
Tjing!

 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

27 augusti 2014 16:48

Så himla synd att travarna har så oförtjänt dåligt rykte som ridhästar :( Hade jag haft min gård nu så skulle han fått flytta in på stört och lära sig fjanta runt i cirklar ;)

http://sandradamgren.blogg.se

Linda Calissendorff

27 augusti 2014 17:00

Ja de är ju det med travarna tyvärr de är ju fantastiska ridhästar bara man lägger ner tiden på dom :( men vill inte han ska flytta runt bara för att bli en vandrings pokal heller så luta att man måste ta bort han "snyft"

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se