Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2014

He is back! :)

Av Linda Calissendorff - 26 augusti 2014 00:07

Weeeeeihoooo, I dag tog Mulsta hem en seger till stallet uppe i Skellefteå, från att gå till ledningen direkt till att vinna med ett huvud före med en kämpandes kusk bakom honom, nämnligen Robert Dunder som körde han i dag då uffe inte skulle upp till Skellefteå ! :)
Vi hade de på känn att de kunde gå vägen då han fick ett perfekt lopp på Bergsåker i ryggar,så visste vi att när han stå på start så skulle hans 3;je seger hos oss kunna bli verklighet och så blev de! :)
Så därmed har han fixat hem 4 je års segern till stallet och vi hoppas på fler innan årets slut, så som han känns nu så är han på G igen precis som i fjol höst så nu hoppas vi på de blir en riktigt bra vinter så ska de vara till hans fördel framöver! "Ler"

Brodde han ha aldrig varit så pigg i värmningen som i dag han fullkomligt studsa fram på banan med härliga kliv och så positiv å glad som bara han kan se ut så förhoppningarna var stora innan start men när starten gick så blev han för övertagande så han slog på en galopp i ren iver... Otroligt nog fick Ricky stopp på honom somnade inte brukar gå när han rulla över men de tappa minst 60-80 m på den galoppen ändå var de ikapp fältet vid ingången av sista långsidan så de ska inte gå när de öppna 15 första 500m men de smög med där bak han fick smyga med i fältet in i mål och han kom utan pengar på 16 tid men bara ogjort han skulle få en placering men de var full klunga in i mål så är ändå nöjd med gubben som alltid kämpa som bara han kan! <3 Så nu rök tyvärr alla poäng nu ha vi bara 157p så bli att leta ett bra lopp inom breddloppen framöver,tyvärr blir de ju ofta volt starter å de är ju inte allra bäst men de är ju som de är med nu 4st skit starter så hamna man nere bland poäng jägarna....
På onsdag kommer olov hit, så då blir de en koll om de finns nått som han hitta vid en genomgång och sen en check av Monica eller sune så fort som möjligt ,så man vet att allt är ok med ryggen med de var ett tag sen vi kolla igenom honom...Vill ju att allt ska vara tipp topp med gubben nu när de häxat så är de lika bra att utesluta de ska vara nått annat än ren otur! ;)

I morron är de wilmers tur ha nyss gjort klart hans prylar för i morron.... "gäsp" Jobbigt med 5 starter på 1 vecka...
Lyx problem jag vet! :P
Tuff som satan i morron men hoppas de löser sig väl ut vi behöver poänger framöver.....
Natti natti!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Stall Kall

26 augusti 2014 10:23

Grattis !!

Linda Calissendorff

26 augusti 2014 15:31

Tackar! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se