Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2014

Tillfälligheter som ställer till de...

Av Linda Calissendorff - 27 augusti 2014 14:25

Tur vi har Mulsta i stallet som bringar oss lycka just nu, för igår starta ju Wilmer på solänget från tillägg och för en gång skull hade han öppnat bra, men då var de i volten före för sen att volta upp så de höll på ramma de som kom bakifrån.... så Ricky var tyvungen att ta i wilmer och de funka ju som bekant inte så han stod på stället och små galoppera....FAN! :(

Sen var han så ivrig att komma i kapp så han rulla över i galopp så han blev diskad....

Bläääääää känns de just nu med alla strul lopp som ställer till de för våra fina pojkar!


Så nu sikta vi mot umeå torsdagen den 4 sept ska vi ta ut Mulsta i ett lång lopp denna gång och han stå på ett tilägg på 20m  och då ska åter igen Robert Dunder sätta sig upp bakom lilla mulsta då med ryckproppar i högsta hugg så killen blir lite mer skärpt och inte bara "lalla" på och invänta sina kamrater!   

Han är pigg som en mört efter de täta  starterna och travar runt å ströjer Brodde på dagarna och Brodde är inte sämre som far runt med svansen på ryggen å med passage liknade rörelser i hagen och fnyser som en drake!   


Olov kommer ut igen i veckan för kolla upp Brodde bara för göra en check nu när vi startat på så mycket och då ska han gå igenom både wilmer å kolla Kallmas bakkän i samma veva så blir nog en halv dag här för Olov!  =)

Så hoppas han dyker upp nu han brukar vara MR strul med dagar / tider  så bara be en still bön att han kommer i håg oss....


Här kommer en liten video snutt på fina viktor som travar så fint framför vagnen nu! <3

O.b.s inte jag som kör jag sitter brevid på hjulet för filma! ;)


  
ANNONS
 
Alvis

Alvis

2 september 2014 16:32

Hej! Vilken jättefin och läsvärd blogg du har, Verkligen! :)

Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!

Ha en bra dag, Kram! ^^

http://PeaceOfLove.bloggplatsen.se

Linda Calissendorff

2 september 2014 16:33

Tackar! :) Ska absolut kika in på din blogg!
Hälsningar Linda

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se