Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 14 september 2014

Utställningen avgjord! :)

Av Linda Calissendorff - 14 september 2014 15:39

Nu är vi på väg hem efter en lång dag på Bergsåkers travbana där vi sammanstrålade med 16 st andra fina 1-2åringar som vi skulle tampas i mot! :)
De var många fina 1 åringar som vi skulle möta och Viktor var allt minst av dom alla men han hade klart den läckraste utstrålning så vacker när han ställde upp sig! :-) kommer kort sen i ett annat inlägg!
Han skötte sig exemplariskt hela visningen och lyssna så fint på Ricky vad han ville att han skulle göra under tiden.
När vi skulle få bedömningen så fick alla 1 åringar gå i samma ring och den med minst poäng ropa de in först och han sa de 3 sista skiljde de knappt nått på och när den 3je sista ropades in så var de Viktors tur att gå in... han fick alltså de höga poängen 83 och de två andra hade 84p så var så nära! :)
Domaren berömde avels hingsten Alm Viktor och sa att folk ha inte fått upp ögonen för hur fina avkommor och hur bra resultat han har på sina avkommor! :D
Det jag sagt hela tiden finns inge annan hingst för mig som till tala mig lika mycket som han! :)
Viktor ha skött sig hur fint som helst i transporten dit och hem säger bara vilket psyke! ! <3
Kommer som sagt kort sen när jag laddad upp dom! :D 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se