Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 24 september 2014

Provlopps kväll igår...

Av Linda Calissendorff - 24 september 2014 11:32

I går åkte vi in med Wilmer,Mulsta och Brodde då de inte är säkert de kommer med i de lopp vi ska försöka komma ut i för de anmäls hur mycket som helst just nu så man är aldrig säker på komma med allra helst med Brodde....
Hur som haver så testa vi helstängt på Wilmer för första gången och han hade spår 1 och de var två provstarter och Wilmer var super snabb och helt säker från starterna så han sköt till ledning alla starterna! :)
Han öppna rejält bra så Uffe och Mulsta kröp ner i rygg så låg de där tills upploppet då var wilmer lite stum i bena eftersom ha inte varit på banan på bästa 4 veckor så då pep uffe förbi i en jäkla avslutning med Mulsta gick 30 sista 500m och Wilmer höll sig på bena ända in i mål trots omsprungen av stall kamraten! ;)
Brodde han är ju oturs mannen han.... Fick jätte fint i volten från spår 2 och Ricky skulle ge han ett rygg lopp denna gång för peppa han att slippa ligga utvändigt så de vara bara 4 st i loppet och de gjorde upp att en av dom skulle ta ledningen så han skulle få ryggen istället så blev de ju men då hoppa han i ledningen så få var de ju Brodde som låg i ledningen ändå....sen är de en 80 åring som är med som inte ha varken koll på sin häst eller hur han kör som kom ut i spåren som en dåre så när Ricky skulle släppa ner honom så körde han av snävt framför brodde att han hoppa i kurvan.....så jäkla typiskt då ha kunde fått ett bra lopp för en gångs skull men näääääää så blev de ju inte! :(
De positiva är att han kändes toppen fin i kurvorna i ledningen så synd att de skulle sluta så... Jaja bara ta nya tag och hoppas han kommer med i nått lopp nu inom en snar framtid när ha känns så grymt fin annars....
Så var full rulle hela kvällen var helt slut när vi kom hem då allt annat skulle göras innan det var kväll somna ovaggad kan jag säga! ;

De gick bara fint med Viktor i går när tänderna skulle tas bort, de var små upptill men rätt så grova i rötterna så skönt nu är de borta i af så nu ska de bara läkas i hop innan vi ta upp körningen igen! :)

Nu är de vila på jobbet en stund efter maten då blir man trött.....ZzZzZz
Höres! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se