Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 5 november 2014

Bara tillfällighet?

Av Linda Calissendorff - 5 november 2014 11:14

Igår anmälde vi Brodde igen och fick de tråkigaste spåret på 20 m tillägg nämligen spår 3 bakom 20m tillägget (Bricka 15)
Helt jäkla värdelöst när vi ha en häst i topp from då får man sämsta spåren som vi nu fått i rätt många starter.....
Satt å förundra mig över att Robert Bergh hade en å samma kväll på Bergsåker hela 4 gr spår 1 vilket är ju de spår man helst vill ha och han lyckas som sagt 4 gr på en å samma kväll på sin hemma bana dessutom....
Rätt ofta jag kan se att han får bra spår överhuvudtaget faktiskt sällan han få nått tråkigt bak spår på auto å får han de då stryker han ofta hästen...
samma sak med amatörer får rätt ofta de "dåliga" spåren ingen vill ha sol vi skulle vara nöjd att bara få vara med i ett lopp osv läge? Så jag är fundersam på lotteri av spåren kanske "råka" de tryck en gång för mycket om en av de bästa hästarna får ett dåligt spår.... hmmm blir bara besviken att få skit spår så fort de ska starta :(

Kolla spåren Bergh får..... "avundsjuk"

Blev 2 strykningar till i kväll i Cantab lopp å konstigt nog just Bergh då han råka få spår 11 så blev de spår snuva helt plötsligt.... ;)
Jaja vi jaga sista pengen i detta lopp i äta fall från de spåret, så är vi nöjda med att han ska se fin ut och funka som han dia efter skoningen så detta blir bara ett test lopp i brist på annat att anmäla till! :)
Men håll tummarna för den lilla krigaren han verkar alltid göra sitt bästa och detta ska bli ett "snällt" lopp i ryggar förhoppningsvis! ;)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se