Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 27 november 2014

Sammanfattning av tävlingarna!

Av Linda Calissendorff - 27 november 2014 14:40

I går var Brodde åter till Bergsåker för prova lyckan igen efter förra gångens misslyckades med galoppen så var en revansch sugen kille vi åkte ner med i buret. Efter värmningen stod han och gäspa som en galning och halv sov så han kunde då koppla av ordentligt! :)
I själva starten så backa susanne sist med en gång för fanns inget annat att göra i från de läget de hade så såg vi han höll på rumla över i galopp efter 800m men de var för susanne hade ej fått upp käken för han var så satans pigg i rygg... så den galoppen gjorde hon bra att häva de för de bruka inte alls gå med brodde men han kan inte gå utan käk för då är han så rädd att slå på sig bak så då brukar han rulla över.
Hon satt kvar sist till ingången på upploppet men vred sen ut han i 4 je spår och han på börja att avancera fort där ute i spåren och han spurta i mål med oryckta proppar på den fantastiska tiden nya rekordet 13.2 som 2:a i mål som är helt AMAZING med tanke på hur han låg till i loppet och hade tillottas spår 12! :)
Han är så grymt bra när han inte ha galopp skorna på sig att jag kan inte tro de själv man fundera ju lite lätt hur snabbt han springer om han får ett framspår och hamna i ledningen där han är som bäst då går han en bra bit till under rekordet skulle jag tro! :)
Hem i buret var han som en spott kobra stod och gunga hela tiden å till slut fick jag hoppa in och åka med han i buret för de såg ut som han skulle lätta på framdelen så jag fick glatt kliva in å hålla han sällskap i transporten från höga kusten bron,då blev han lugnare Tack å lov!
Så antingen få vi alltid ha sällskap med oss till hoom eller får vi testa att öppna upp som Cantab ha för se om han få som halv panik när de är trångt där bak nått är de som stressa upp honom när han far hem efter loppet då han är som mest uppskruvad.
Jaja de bli nog bra just nu får han vara som han vill då han är helt enkelt bara BÄST! <3
Nu testa vi anmäla till V75 den 6 dec och hoppas att vi kommer med på 915 p vi chansa och hoppas då han ha en tid i sig som räcker till för starta med de stora grabbarna/tjejerna! :)

Mulsta åkte vi upp med i dag på lunch travet och han var lugn och fin i värmningen så de var ju skönt då han bruka vara lite frän i mellanåt så de kändes ju bra.
Loppet så var han inte lika startsnabb ut som han kan vara så de kröp ner andra utvändigt och låg där till sista sväng så styrde hon ut han och han nöter in en fin andra plats han med till stallet på tiden 30.6 Så är otroligt fina prestationer i stallet nu med 2 andra platser 1 tredje plats och Wilmer 4 je plats de 2 senaste veckorna! :)
Så vi är så nöjda med killarna! <3

Nu är de hem görs stallet och köra Kallma sen ska Cantab få massage igen så de är full rulle när man varit borta på tävling! :)

Här är bilder från gårdagen/idag!



 
 
Ingen bild

Stall Kall

27 november 2014 16:26

Grattis till fina framgångar, Uncle Brodde i en grym avslutning, kul att se formen på hästarna !

Vi ses !

/Greger

Linda Calissendorff

27 november 2014 18:35

Tackar å Bockar för de fina orden! :)
Brodde är grymt duktig är stolt över mannen!
Sköt om er å hälsa frun!
//Linda & Ricky

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards