Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 30 november 2014

En helt ny häst!

Av Linda Calissendorff - 30 november 2014 15:05

Cantab ha bara fått massge och stretching sen Monica var här i onsdags, så i dag var de dags för första motions turen som skulle mest innehålla skritt för få i gång cirkulationen i musklerna i ryggen som varit så stel och ej jobbat som den ska göra på väldigt länge!
Ricky ringde mig sen på jobbet och sa att han aldrig känt sån skillnad på en häst efter en behandling han hade skrittat lugnt och använda hela ryggen som han ska göra inte alls het och tung i munnen som han ha varit förut utan mjuk och fin i munnen! :)
Man blir så glad när hästarna visa tillbaka att de hittat problemet som garanterat stört han väldigt länge.... han ha ju gått med huvudstång förut i loppen ha jag sett så de var nog för bryta mönstret att han ligger på höger tömmen men de satt ju i ryggen ingen annanstans så skönt att hittat felet nu kan de bara bli så mycket bättre för lilla fina Cantab! :)
Monica sa att med tanke på hur otroligt travsäker han är och vill verkligen bara göra rätt trots han haft så ont så kommer de bli fin tid för Cantab sen på banorna när vi fått ordning på rygg problemen och vi är redan på god väg! <3
Han är mycke piggare i hagen med så märks han är rätt så nöjd med livet nu när han kan röra sig mjukare med bakdelen! :)

Ha en skön första advent nu!
Tjing!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se