Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 30 november 2014

Omvärdering efter kvällens massage! :)

Av Linda Calissendorff - 30 november 2014 22:57

I kväll var Cantab inte alls öm utan han var mjuk och kändes smidig i musklerna bak!
Vi stretcha honom både bak och fram och de var en stor skillnad måste ha varit perfekt att vara ute på en motions tur i dag de gjorde susen med ryggen och musklerna! :)
I kväll kom han inte till oss med de samma för han stod längst ner i hagen när vi släppte in de andra, men efter de gått in så ropa jag då kom han i full galopp i mot mig då han var rätt busig lill gubben!

Så vi ha funderat och tänkt om med starten i Umeå då de är ett breddlopp så är inte motståndet allra värst och de inte kommer bli några lätta lopp (breddlopp) förrän februari då de bara ordinarie lopp hela januari och han ha ju knappt några poäng.... så nu när han kändes så bra i kroppen och inte ömma så anmäler vi ut han ändå för monica sa då vi prata med henne efter hon varit här att kunde ju starta bara vi håller efter han före och efteråt sen kommer hon ju efter starten så då få vi ett kvitto hur han tagit loppet efteråt.
Så nu är han anmäld och hoppas på ett bra spår till gubben nu och de bli husse som kör så klart! :)

Nu blir de film tajma i soffan!
Hej svejs så länge! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se