Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 6 december 2014

Glömde skriva....

Av Linda Calissendorff - 6 december 2014 16:50

Att Cantab inte alls var stum i höger tömmen som han ha brukat vara i loppen utan de var helt borta! :D Så de ha suttit i ryggen hela tiden å ha ju sett han gått med huvudstång i en del lopp jag är lite i mot att hänga på grejor som ska räta upp hästarna innan man utröna varför de börjar tex vara stum i munnen eller börja behöva extra utrustning.... så enkelt att hinna ta allt i tid så slipper man ha problemet med sig sen när de sitter i huvudet sen,som med Brodde han får man alltid passa i kurvorna där han slagit på sig förut så man få som avakta så han tror sig själv då är han trygg! :)
Han var pigg i morse hade ätit upp all kraftfoder och han traska iväg längst ner i hagen i morse och tvär vände sen för komma i trav upp igen och han såg inte alls stel å kantig utan mjuk och fin! "Glad" :)

Brodde kändes toppen fin ut i intervallerna laddad som tusan men såg så fin ut!
Kallma tuffa på hon med gick som fortast 1.37 en bit med bra flyt under hovarna! :D
Hon börjar mer å mer slappna av så nästa gång bli de en längre käk så hon få extra stöd för hon behöver de märker ja men hon utvecklas hela tiden framåt så nu bli de intervaller 1 gång i veckan för tjejen!
Hon ha mycket energi denna tjej så är en fröjd att köra en sån härlig jänta! "Ler"

Nu ska jag ta och jobba lite ha kvälls passet i dag så längta redan hem. ...
Ha en skön helg ni övriga! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se