Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 12 december 2014

Fina killen! :)

Av Linda Calissendorff - 12 december 2014 20:30

Cantab kämpa hem en 6e plats hem till stallet i kväll bland tuffa hästar! :)
Ricky valde att sitta kvar i andra spåret och tog de lugnt från starten medvetet då han fick ultralum invändigt men Ove små trängdes sig ut så cantab höll på slå i hans hjul sidor när han skulle ut i spåren så Ricky valde att gå invändigt och fick naturligtvis en trött rygg framför,så fick avlägga en speed för ta sig förbi och låg som 4 på upploppet men de kom 2 st utvändigt som tog de precis innan mål de avsluta dessa 500 m på 12 tid så de gick fort till  slut och Cantab häll son fart hela vägen  in ... Vi är super nöjd med killen som alltid gör sitt till och som sagt tufft lopp så bra gjort att knapra in en 6e plats med tanke på hästarna han mötte så nu ta vi en massage period igen och sen ta sikte på ett lopp den 27 i Umeå om allt är som de ska innan dess att allt känns bra! :)

Vi skodde om han i onsdags och valde att korta av tån fram vilket hans förra tränare sa att vi inte kunde göra då skulle han inte ta en trav steg rätt för ha  skulle bara bli "paddlig" i traven, men jag hatar att ha långa tår fram då de blir sån fel vinkel  för hela benet och de sliter rätt så bra på leder/senor...  så vi chansa för jag tror att han ha varit paddlig pga av rygg problemen så han går nu med 18" fram och normal tå fram och de funka ju alldeles utmärkt de fick vi ju kvitto på i kväll! :D
Nu är vi på väg hem med lilla guld klimpen så skönt att få komma hem i säng snart ska ju upp och jobba i morron känns rakt drygt just nu ha ont i hela kroppen ha nog en förkylning på G...
Önskar er en härlig helg! :)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se