Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 15 december 2014

Så känns de denna vinter...

Av Linda Calissendorff - 15 december 2014 14:59

Alltså i får när jag åkte hem från jobbet var den -9 å sen på kvällen var de +3 så förstod de var nått oväder på gång och mycket riktigt de spö regna i morse och blåste rejält.... :(
Usch de är rena sjukdoms vädret när de blir så här kan de inte bli kallt å vinter snart?!

Vi har bestämt att Viktor ska åka till Ulf 1 månad på träning då vi ha så lite möjlighet att köra dagtid så då får han lägga en bra rutin att köras varannan dag,så han får en bra rutin framför vagnen så vi kan köra sen på kvällarna då han är ordentligt körd kontinuerligt. Så de känns skönt att de kan lösa sig på så vis tur vi ha Ulf i familjen som kan ställa upp och hjälpa oss så de är ju toppen så man slipper lämna bort han till nån annan nu vet man att de blir ordentligt gjort! :)
Nyttigt att han få flytta ett tag med så han då lära sig de med de är alltid bra för unghästarna! "Ler"

Nu ska jag hem å klippa Kallma som vill slippa sin tjocka vinter päls! :)

Hej svejs!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se