Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 16 december 2014

Min duktiga amatör kusk! :)

Av Linda Calissendorff - 16 december 2014 15:23

Ricky & Wilmer ha knaprat in poäng i Östersunds amatör serie så Ricky leder just nu med 2 poäng från de andra i toppen! :)
Så när de kom en passande propp till Mulsta så var de bara anmäla för försvara första platsen vore ju hur roligt som helst om han vann den serien!
Fick ju spår torsk som vanligt när de gäller auto så Mulsta fick tråkiga spåret 10...
De är rejält bra hästar på framspår en som ex Rubus och Ty balder men Mulsta är ändå tippad 3:a bland dessa.gäng för han går ju stadiga 31 tider nu på full distans så nog ska han med kunna gå en 28-29 tid men inte om de måste runda alla i spåren så hoppas de blir många start galopper så de kan rinna genom fältet på ett bra sätt! :)
Han kan bli sämst 2:a om rubus kusk vinner så ha han ändå en poäng mer än henne!
Så håll nu tummarna för grabbarna på fredag kväll vi behöver all tur vi kan få för kamma hem amatör priset till stall Ardbeg!

Cantab fick massge i går efter loppet i fredags och han var bara mjuk och fin stod bara och njöt medans jag knåda han rätt så ordentligt var ju skönt att han även tagit detta lopp så bra då han verkligen kämpa så han tog ut sig i vanlig ordning så toppen han var mjuk i sin kropp! :)
Han och jag ha våran egen lilla mys stund när han få massge för han får minst 3 äpplen att tugga på så han uppskatta sin egen tid han får på tu man hand med mig fina och goaste killen! <3

På fredag morron ska wilmer och Viktor skos så sen till helgen kan vi kanske lämna viktor till Ulf,som får träna den lilla svarta guldklimpen i 4 veckor de kommer bli tomt efter honom men de är som sagt nyttigt för honom att få fara i väg en månad man få se de så....
Han och Mulsta går så bra tillsammans nu i hagen och han ha blivit den perfekta uppfostrings pappan till viktor! :)

Nu ska vi snart äta middag sen ska vi köra Mulsta och Viktor,för sen bli kallmas tur efter jag gett mig på att raka henne få se vad hon tycker om de! "Ler"

Hej så länge! :) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se