Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 17 december 2014

Wow! :)

Av Linda Calissendorff - 17 december 2014 22:18

Var in med Kallma och wilmer i kväll på rakbanan som för kvällen var svart som natten då belysningen inte var på, så de var lite mörkt och spännande att köra kan jag säga men tur vi ha världens coolaste hästar! :D
Wilmer var lika lugn som i Östersund vilket båda gott inför nästa start och husse sa i dag att de är stallets nästa vinnare han kört i kväll! :)
Kallma måste jag bara skryta om vilken utveckling denna märr besitter när hon tar i sina intervaller!!!!
Från och ha gått runt 2 min tempo för 3 veckor sedan så gick hon med lätt helt 1.54 nu "uppför" rakbanan och i dag så susa wilmer i väg i en intervall runt 31 utför då haka hon på och kändes så klart grym och jag uppskatta henne runt 1.35 för vi var då inte långt efter wilmer de kan jag lova! :)))
Så nu vill jag ha snööööööö så man kan börja köra nått banjobb med henne de är som Ricky säger hon kommer utvecklas snabbt ner i tiderna om vi fortsätter så här i 6 veckor till på rakbanan med 2 pass i veckan! :D
Jag älskar denna tjej hon är den absolut coolaste nordis jag haft och travsäker som få! :)
Lycksele "Here we come" för att försvara Sverker karlsson vandrings pris 2015 som stall kamraten wilmer vann i år! :)))

Nu ett stort glas glögg sen somna man halv dreglande skulle jag tro..... ;)
Hej så länge!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se