Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 20 december 2014

Platt fall i Östersund...

Av Linda Calissendorff - 20 december 2014 13:16

De blev ju inte som vi hade tänkt direkt hur loppet skulle utvecklas... Starten gick och Mulsta blev hängande i 3je spår i en bra bit medans Rubus kom till ledning och öppna första 500 m på saktliga 37 då förstod Ricky de var kört som hamna sist i fältet....De blev trafik problem framför med en galopperande häst invändigt så blev som.en solfjäder med hästar så han fick tuffa i 3;je spår hela sista 500 m medans 3 st lämna fältet som inte fått trafik problem på vägen, så de blev inga pengar hem till stallet och Malin som kör Rubus tog hem priset i amatör serien så de var synd att de inte fick komma igenom på ett bättre sätt, då hade Mulsta varit på pengar de då de vann på 33 tid.
Vi ta nya tag och leta nya lopp för lilla Mulsta de luta mot en långlopp på Bergsåker i januari sen blir de isbana på umeå i slutet på månaden så se hans plan ut! :)

Nu ska vi handla lite julklappar... känns bara drygt efter vi landat hemma i sängen 0300 i natt så energi nivån är väldans låg i dag kan jag säga!
Men på med Happy facet bara och ut bland folket som är smått galna kring juletid! :)

Hej svejs!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se