Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 23 december 2014

Bästa Olof! :)

Av Linda Calissendorff - 23 december 2014 18:39

Idag var Olof ut för gå igenom Brodde och fixa tänderna på fröken Kallma sen gick vi igenom Cantab med, trots ha är anmäld till start på fredag men vi var inställd på strykning om han hade ont nånstans men känslan var att de är ok men man vet ju aldrig....
Brodde först ut som ömma i musklerturen runt höft böjaren bägge bak och vänster bog fram vid tryck....sen visa lite hälta i bägge bak knäna så blev behandling med DMSO/cortison i musklerna och knäna, så nu blir de vila 2 veckor sen blir de smyga igång han här hemma å börja vinter träna sen ordentligt så han ska inte starta på ett tag så vi ger han en välförtjänt paus de ha han gjort rätt för! <3

Cantab visa ingen hälta eller att musklerna var ömma nånstans, så han stod mest och fundera vad Olof ville i snö yran igentligen så de var ju skönt att han inte hade nått att anmärka på utan som jag sagt hela tiden de är ryggen de kom i från så skönt att ha rätt! ;)

Kallma fick han loss några 3 års tänder på som satt i vägen så de var ju i den rätta tiden han kom så nu är hon fin i munnen igen fin jäntan min! :)

Jag jobba kväll i dag/morron så blir julfira på jobbet med gamlingarna så bara på med tomte luvan och ge sig ut de!
Ha en mysig uppesittarkväll nu in stugorna ni som kan! :)

Hej så länge!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se