Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 27 december 2014

Under all kritik!!

Av Linda Calissendorff - 27 december 2014 21:21

Bergsåkers bana var under all kritik i dag då den var som en asfalterad bana den var sten hård!! :(
Bergsåker brukar ha en bra vinter bana men kanske lite för mycket löst grus ovan på de hårda,men icke i dag de var knappt de var nån lös grus överhuvudtaget.... usch!
Hade vi vetat detta hade vi varit hemma de kan jag lova! :(
Wilmer tog i väg sig bra från spår 4 trots omstart som de så ofta är i just wilmers lopp och de vill vi ju inte alls ha när han ha ett kinkigt spår... han skötte sig bägge starterna men tyvärr blev han för ivrig efter starten och slog på en stor galopp och då blir han så satans stressad att komma i kapp fältet så han tog till en till stor galopp ,men ändå jaga han i kapp fältet från absolut sista position och tog hem sista matlappen på tiden 33.2 en sekund från sitt rekord så fatta hur fort han få gå mellan galopperna.... han är fantastiskt wilmer på de sättet att han gör alltid sitt bästa osv om de häxa eller inte så kämpa han livet ur sig för att komma först i mål ändå så den dagen han stanna i ett lopp då är nått allvarligt de kan jag lova!
Så vi är nöjda med grabben som inte alls var så het ändå trots jaga i kapp fältet så brukar han få tusen ben men Ricky tycker han utvecklas framåt för varje gång så då är vi nöjda! :)
Men är banan lika hård blir de ingen start den 2 januari då blir vi hemma vägra ta ut han igen på denna hård bana....

Nu blir de taco paj för hungriga amatörer! :)

Sköt om er där ute! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se