Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 21 januari 2015

Monica på återbesök!

Av Linda Calissendorff - 21 januari 2015 14:58

Igår var monica förbi och kolla genom Cantab inför starten så man vet att allt är ok innan man sätter nån på ryggen i ett lopp! :)
Han satt inte fast längre i ryggen och han ha inte känns så mjuk som nu av de gånger hon kikat igenom honom så de var ett gott betyg,men vi måste hålla efter honom hela tiden för risken finns annars han krampa i hop sig igen de finns som i han att de lätt dra hop sig pga av han sätt att röra sig på med bakdelen.

Han är hur pigg som helst han styr och ställer hemma i hagen och små piper hela tiden åt de andra och han är så laddad på morgonen att han nästan stå och små reser i boxen och vill bara man ska skynda sig ta ut honom han ha verkligen levt upp nu på slutet så ska bli roligt att se hur han presterar på banorna framöver bara man kan få ett bra spår nångång....

Ny ska man snart hem och de är dags för Brodde och Cantab att komma ut på en motions tur sen bli de massage för grabbarna innan de är kväll i stallet! :)

Ha en bra kväll på er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se