Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 14 februari 2015

Kallma den svarta prinsessan! =)

Av Linda Calissendorff - 14 februari 2015 16:52

I dag var de preimär för Kallma på banan då hon inte satt en hov där sen hon kvalade i slutet på maj så var de spännande att se hur hon tagit träningen i höst/vinter,Ricky sa innan han for ut, nu ska de bli spännande att se hur du ha tränat henne åt mig!   Kan säga Husse var nog rätt så nöjd med tjejen då vi hade Robbans Wilsen med som sparring partner men hon fick för dåligt med fäste så  tyvärr så Kallma fick gå ensam i jobbet  då wilsen inte kunde följa med i tempot.

De öppna långsamt så Wilsen skulle trava in sig från början så Kallma varva första varvet på 1,45 i fin stil och andra varvet gick runt 42 och hon avsluta sista 500m på 1,39 och hon var inte ens tagen när hon kom i mål.   

Hon såg verkligen JÄTTE fin ut i aktionen men var väl lite flegmatisk då hon inte fick nått tryck av nån annan häst,så nu ska hon få testa gå med Rosengrens 2 åriga VBL då de ska ner på 1,40 tider så ska hon få gå med dom så hon får ligga bak i ryggen och bara glida med.

Hon ska ner minst 10 sekunder till innan start  och de se lovande ut för hon gick nu på brodden vilket inte alls är hennes melodi igentligen ,utan  hon ska gå med sommar balans  då är hon som bäst  sig  och gör sig rättvisa ,inte de ska vara så svårt att få ner henne i tider faktiskt  utan vi sikta på ta ut henne runt maj om allt funka som de ska under vägen!   


Här kommer de en video snutt på henne i värmningen finaste tjejen!


  
ANNONS
 
Sanna

Sanna

14 februari 2015 18:38

Vilken duktig tjej ni har :)

http://rayoosanna.blogg.se

Linda Calissendorff

14 februari 2015 18:45

Ja hon är duktig pigan! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se