Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 14 februari 2015

Önskar alla trogna läsare...

Av Linda Calissendorff - 14 februari 2015 20:43

En stor kram på alla hjärtans dagen och tack för ni stå ut min läsning på bloggen! :)

Glömde i all hast när jag skrev om Kallma då jag var så till mig när fin tjejen prestera så fint,så glömde jag säga att Wilmer följde med för gå ett banjobb med Lennart Viking för testa om han var lika seg på vinterbanan som han var i Östersund.
Kan säga husse ha det fulla tömmarna i jobbet och Wilmer såg hur fin ut som helst han öppna första 500m runt 35 sen gick de runt 40 på varvet och de avsluta sista 300m runt 33 med tryck utvändigt från Lennart men han höll sig i fin stil hela vägen in, jag trodde att han skulle hoppa då han fick tryck på upploppet, men icke han gick att fira lite på, sen ta upp, sen fira igen så de var ett skönt kvitto i af sen senaste starten då han inte alls var sig lik! :)

Så en bra dag istallet kan man säga och i morron ska Cantab ut och lufta sig runt byn så här trimmas de för fulla muggar! :)

Hoppas ni ha en mysig lördags kväll med era familjer eller vänner!
Kram på er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se