Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 18 februari 2015

Bergsåker!

Av Linda Calissendorff - 18 februari 2015 08:52

I dag ska Mulsta starta på Bergsåker på
V4-1 de är 2140m men han står på förarliga 40m tillägg är ju inte optimalt men fanns dåligt med lopp för mannen denna månad.... som tur är favoriterna på samma tillägg så förhoppningsvis får han en fin rygg att smyga i! ;)
Vi ha tuffat till träningen rejält nu sista veckorna han ha gått tuffa intervaller i backen och han blir väldigt på tårna av den träningen, så får se hur han fixar att gå från spår 2 i dag.... men han brukar ju inte ha några problem med spåren osv så ska nog gå bra, men han kan ju bli lite för övertaggad av intervall träningen, men måste ju ända nånting i träningen då den riktiga kämpar glöden ha saknas så ska bli spännande att se han idag! :)
Ulf har farit med honom själv i dag då han hade en annan häst med sig och Ricky ha svårt att ta ledigt och jag måste till tandläkaren idag så känns pirrigt att inte ens vara med på plats så får kika på Liven i dag helt enkelt bara tandläkaren är klar i tid dvs ;)
Håll tummen för fina Mulsta i dag nu vi behöver all tur vi kan få!

Tjing!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se