Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 24 februari 2015

Snart så...

Av Linda Calissendorff - 24 februari 2015 11:46

Ha ringt i dag för först boka blodprov på grabbarna och Anna kommer ut kl 13 för göra de så vi får svar morron vad som de kan finna via provet blir ev vi ta alla 3st beror på vad de kosta per häst,men man blir ju alldeles nojjig om de är nått i kroppen på nån av dom och man träna de är ju inte alls bra... :(
Wilmer är de ju nått fel på som han andas sist så de behöver man inte fundera på han få vila 2 veckor rakt av men de är ju cantab och Brodde man blir fundersam på som vi hade tänkt starta inom en snar framtid.

Ha ring och kolla med Bergsåkers kliniken om de finns tid för Viktor innan mitten på mars så ska bli uppringd i em om när de finns tid så lika bra att få de gjort,de var osäker på hur mycket de skulle kosta då det beror på hur långt upp kulan sitter de får vi se efter de är gjort bara hoppas den inte sitter för långt upp.
De var ungefär lika lång konvalescens som på vanlig kasteration så han tappa inte så mycket då de ska ju köras för hålla svullnaden borta, så missa vi första 2 årings serien så är de så måste ju få de gjort nu,sen så kan ju Vilje gå tillsammans med han sen i sommar de kommer ju bli toppen! :)

Nu är lunchen slut så bara upp å tå igen och fara ut å servera pensionärerna lite lunch! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se