Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 24 februari 2015

Tid bokad...

Av Linda Calissendorff - 24 februari 2015 16:26

Har nyss prata med vetrinärerna i sundsvall och de var inte bara att göra en sån operation enlig tjejen jag prata med... helst vill de göra det på en måndag om de blir så den sitter i buken så ville de ha kvar han på observation några dagar, men de är så tajt om tider och enda tiden de hade var den 5 mars en torsdag så bara be till han där ovan molnen att den sitter i "kanalen" så får han åka hem annars måste vi lämna han där till på fredag em så de resorna fram och tillbaka till sundsvall slipper jag gärna...   


Ja nu blev jag nervös    vill inte ha samma sorgebarn som de vart med Wilmer som åkte på 2 infektioner ,trots han fick antiflamatoriskt och vi rörde på han flera gr per dag och han gick ute på lösdrift så han stod ej på box för svullandens skull.

Ja bara hoppas de inte går ini buken de kan ju bli komplikatioer av i infektioner och ev ärr bildningar som kan störa i framtiden känns de som, så håll tummen för oss att de ska vara de "enkla" denna gång för lilla viktors skull..   


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se