Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 25 februari 2015

Under magiska gränsen!

Av Linda Calissendorff - 25 februari 2015 23:06

I kväll så var Mulsta tillbaka i sitt rätta esse då han kom i väg bra från start men tyvärr var hästen från bricka 1 snäppet värre så han fick ledningen.... John valde att sitta kvar invändigt sen och låg där tills denna start snabba hade slut på gas innan upploppet :(
John vek ut i 2a spår men fick då en galopperande häst framför sig så dubbel otur och inga pengar MEN han kom under 30 i kort lopp vilt så han gick en fin 29.5 tid med två stora strul framför sig så de var ju bra i af i all missöde.... Johan tyckte han kändes spänstig och fin så synd de blev som det blev....
Uffe och solsnärta segla in på en fin 4je plats då uffe vaket satt sig i andra spår då han förstod att den som kallna på innerspåret skulle stanna till slut så de ska han ha creed för att han brukar alltid hitta bra positioner i loppen! :)

Nu är e sänga som gäller, ha så kopiöst ont i en axel att jag ha aldrig varit med om dyl.... :(

Sov gott!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se