Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 27 februari 2015

Tidigare besök...

Av Linda Calissendorff - 27 februari 2015 13:32

Bergsåkers klinik ringde upp mig på FM först blev jag rädd att de skulle byta tid för viktor till senare dag, då jag helst vill få de gjort så fort som möjligt men hade tur de var så många på torsdagen så de ville han skulle komma redan på måndag "phu" skönt då slipper jag vara nervös några mindre dagar.... ;)
Vi får låna med uffe resesällskap Glans som är svärmors gamla arab valack som brukar få följa med på såna här uppdrag som sällskap i transporten då han är så lugn! :)

Vi hade tänkt anmäla cantab till ett provlopp men de är tydligen helt värdelöst på banan både rund banan och rakbanan så vi ha verkligen ingenstans att tempo träna hästarna känns som vi bara tappa en massa värdfull tid nu att kunna ha dom i topp form när sommar banorna börjar. .. :(
Hemma börjar vägarna bli halvt om dåliga med de är ju is än men hur länge då de pendlar mellan 0-2 plusgrader hela tiden.... så tungt att intervall träna nu tyvärr! :(

Hästarna ha busat i hagen i dag ska lägga upp en film sen när grabbarna härjar å kallma står som vanligt och äter i godan ro! :D

Hoppas ni får en mysig helg ni som är lediga! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se