Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 30 mars 2015

Få anmälda....

Av Linda Calissendorff - 30 mars 2015 10:55

Satt å kika på propparna till Umeå i morse och såg de var bara 7st anmälda till ett lopp wilmer skulle kunna gå ut i så vi ringde uffe och fråga om vi inte skulle anmäla wilmer och Pilelden då de var så få med.
Så de blev 9 st med grabbarna och visst vi ha Lill vilja och Idun som är duktiga ston men hoppas vi får ett bra spår denna gång med och vi ha gjort nått som å de jag och Ricky kommer få ont i magen av nervositet,vi ha testat satt upp John Östman bakom wilmer! ;)
John är den enda vi kan känna att vi överlåter tömmarna till då han är duktig på de som är lite krångliga allra helst kallbloden och han kan hålla sig lugn framför allt! :)
Antingen går de ypperligt eller blir de inte alls bra med en ny bakom mannen, men de får vi se efter starten tror de blir värst för Ricky faktiskt som ha kört denna kille i alla lopp förutom ett som uffe körde, så de måste kännas konstigt att nån annan kör honom.
Vi ha bestämt att efter denna start ska han gå igenom av olov igen för nu var de 5 månader sen sist så de är dags att göra en check så han inte ha ont i benen svårt att veta då han ta till galopp i loppen jag tror de är mest för han är spänd men för utesluta att han inte ha ont i nått ben så vill jag ofta gå igenom hästarna för veta de är fräscha.

I kväll drar vi till solänget med Brodde och Kallma som ska bli genom kollad av Patrik Nygren igen ska bli skönt att kolla genom Kallma som verkligen inte varit sig lik på slutet.... hon ha bara vilat sen dess tills vi fick en tid då jag vill inte köra om de är nått knas med ryggen.
Brodde följer med för göra ett återbesök från sist då gan gjort en start sen dess så man ha nått att jämföra då de fått 1 1/2 vecka sen sist han var här.

Jag skriver en rad sen! :) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se