Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 7 april 2015

Jäkla dåliga proppar just nu....

Av Linda Calissendorff - 7 april 2015 11:18

Nu när Brodde & Cantab börja vakna till så är de uruselt med bra proppar tyvärr... Därför vi anmälde till Umeå på brist på annat och de kör ju vanligast på spårtrappan vilket inte är en fördel när de har pengar på sig som närmar sig på slutet av spåren...   

Brodde kom med i spannet 75-175000 kr och han har ju 162 000 kr på sig så fick spår 14 så de känns ju värdelöst men vad ska man göra den andra proppen var så tuff då hade han fått de upp till 425 000 kr på sig i samma lopp de kändes alldelens för tufft   men i efterhand hade de varit bättre nu när man se med facit i hand.


Cantab han möter VÄLDIGT tuffa hästar de V75 klass på motståndet tyvärr och de var mellan 360 000-650 000kr spårtrappa även de loppet och de var 13 st anmälda så han fick spår 7    så de blir chansa invändigt för de här gänget runda man inte i 3je spår då de lär ösas på från start till mål... så får bli ett likande lopp som sist på Bergsåker och hoppas på lucka till slut för han ha en jädra slut spurt men den kan man inte ödsla i 3je spår som sagt då kommer de inte framåt i spåren alls. Så de var trist när han känns så jäkla fin nu i träning och loppen men de är ju som de är bara gilla läget fast man inte alls gör de... oturs killen han får inte lätta lopp han inte finaste Cantab känns så orättvist mot han men vad sk aman göra man önskar de kunde börja med öppna anmälningar då hade de varit enklare att välja propp åt hästarna i denna klass   


Wilmer som vi såg motståndet på anmälnings listan och hur många som var på hans tillägg ville jag bara stryka faktiskt då de var tufft, men nu fick han spår 1 naturligtvis så nu är de bara chansa att han kommer snabbt ut vilket han bruka göra men frågan hur mycket som satt sig i huvudet på han sen förra starten där allt blev fel... men de är bara hoppas de kan få en bra rygg och bara sätta fast han där risk finns han hoppa ändå men risken är mindre i af och hoopas banan är mjuk så vi kan ta av skorna.... så de var tråkiga utgångs lägen förutom för wilmer då men de andra får vi ens vara glad om de blir ens en matlapp så tuffa lopp är de tyvärr.


Våran drag bil ha pajjat så vi måste inhandla en ny då motorn total haverera vilket var inte i rätt tid direkt...

Så nu blir de troligen en stockholms resa ner på fredag för kika på en lika dan Nissan X trail där och i samma veva lämna igen Mulsta till uppfödaren då kontraktet gå ut i mitten på maj,ska bli skönt att få en mindre hemma går både mindre hö och en mindre att träna så önskar de lycka till med Mulsta i framtiden och hoppas han ska utvecklas mera i tiderna än här, annars kommer han få de tufft i söder då de är lite lopp åt kallbloden och han reser inge bra alls, så blir tufft om de blir många mil till tävlingarna för mannen.

Mona ville vi skulle ta hem en 6 årigt sto eller en av 4 åringarna istället för Mulsta, men helt ärligt så vill jag inte träna upp en häst till som man sen tappa tillbaka till ägaren. ...


Jaja nu ska stallet göra och wilmer och Kallma ska köras i dag så bara upp å göra nån nytta!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se