Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 17 april 2015

Besök hos bästa PH vet med Brodde

Av Linda Calissendorff - 17 april 2015 10:37

Per kan verkligen gå in i minsta detalj och försöka hjälpa hästarna när de ha problem och de kan man säga Brodde ha med sin kropp och vi kommer nog alltid få jobba med hans kropp efter hans snedhet som han hade då han kom till oss

Han hitta ingenting fram varken knä eller kotor ändå böjde han för att få fram om de var nått mindre med icke.
De han hitta var bak knä och kota på höger sidan som han försöker fuska bort i kurvorna så han tog upp han på löp bandet och han se hur han som kastar höger bakben som i en cirkel liknade rörelse istället för sätta ner de rakt in under sig... så han sa de beror på bak lårets muskler var strama,så han fick inflammatoriskt i musklerna bak och sen i höger nacke då han var stel även där och i höger käke fick han en spruta för han ha problem i munnen med på höger sida och han bli ju entömt när han som värst i kurvorna så allt hjälper nog till på denna höger sida...
Bogen på vänster sida fick sig en duvning med då han fick ont efter han tog ut sig totalt i höstas då han gjorde sitt livs lopp och gick sin 13.2 tid bakifrån i 3je spår på ett helt overkligt sätt och han drog på sig en muskelbristning så sen dess ha dessa problem mer eller mindre uppstått...
Per sa att den här hästen ha gjort ett fantastiskt fint år i fjol och nu är förhoppningarna att få han tillbaka till samma form som han var i höstas och kanske till å med även bättre när han ha hittat problem som vi inte hittat när vi gick igenom han i december.
Så nu är han totalt genom gången från tänderna till baken så nu ber ja en stilla bön att Brodde ska återkomma till den fantastiska kämpe han är när kroppen fått läka i hop efter behandlingarna! :)
Så håll tummen nu att han ska bli bra denna gång.... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se