Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 26 april 2015

Tråkig regning söndag....

Av Linda Calissendorff - 26 april 2015 16:47

Varför måste de börja tok regna igen då de äntligen hade börjat torka upp sen sista sky fallet....
Hagarna bli blöta och sumpiga inte alls roligt för hästarna å de som ha de värst är viktor och Vilje för all vatten från beger kommer ner i deras hage :(

Cantab är anmäld till lopp på tisdag ett tråkigt P21 i Umeå spår trappan, men han ha ju bara 144p så svårt att komma med vanliga lopp så ska även dubbel anmäla han till Dannero den 1 maj blir tätt mellan starterna men kommer han med så är de ett passande 2640m lopp volt start :)
I umeå så var spannet mellan 200-800 tusen men han hamna på spår 10 ändå trodde vi skulle då ett framspår med tanke på den gick till 800 tusen.... så blir tufft var hästar runt 300-400 tusen som fick fram spåren men vi få hoppas på en fin resa i ryggar och avsluta till slut å hoppas på en slant.
Han gick ett 3000 m jobb i onsdags och såg strålande ut och avsluta sista 500m på 18 så de gick undan till slut! :)
I morron blir de en promenad tur i vagnen inför starten och lite massage.

Wilmer blev behandlad i sina bak knän av olov i måndags så han ska motioneras i gång i veckan han med och Brodde efter sin behandling så hoppas vi på fräscha grabbar sen! :) olov kommer tillbaka om 2 veckor så ev blir de behandlad igen då de är bak knäna så brukar de vilja spruta 2 gr så de är riktigt bra så får se vad olov säger när han kommer.

På fredag ska vi in på banan med Kallma igen då ha vi fixat sällskap så hon får lite sparring å slipper gå ensam.
Känns som bra utveckling i henne när hon bara gått 2 jobb och ändå tuffa ner i de tid hon gick i går :)

Nu är de mat dags så på återseende!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se