Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 23 maj 2015

Hur vacker få man vara igentligen!

Av Linda Calissendorff - 23 maj 2015 12:03

Alltså vilken vacker häst han är Viktor,jag blir alldelens förundrad över hans carisma när han är på banan han utstrålar sån klass att jag kan säga han är lätt den snyggaste kallblod jag sett bland 2 åringar i hela mitt 39 åriga liv! :)
Nog för jag är partisk i frågan men jag skulle även kunna säga om de var ett annat kallblod som var lika fin de kan jag lova! ;)
Ska lägga ut en video snutt sen om jag kan ladda över den till datorn så får ni se snyggingen röra sig med :D

I 2 årings serien så råka uffe köra för fort fick 2.23 så var 2 sek för snabb men han gick som en ensam majestät ö er upploppet å han gillade inte den tunga banan han tyckte de var jobbigt i dag i kurvorna med sin långa kropp så är nog nöjd ha ändå trava sån fin tid på en tung bana då de häll regna i natt som bara den... :(

Wilmer testa start bilen för första gången och de gick över förväntan! :)
Han gick till ledning och höll ideal tiden prick på 1.40 sista 500m släppte han efter lite granna och han pep i väg 31 över upploppet lunkades först i mål! :)
Han gick utan bakskor för första gången och han fick testa Cantabs huvudlag som är helstängt med hål i och de du ka utmärkt så de blir de nästa start!
Så vi är super nöjda med grabbarna de ha gjort våran dag med deras fina prestationer! :)
Kram på er för nu skiner sola!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se