Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 19 juni 2015

Midnatts trav!

Av Linda Calissendorff - 19 juni 2015 01:02

Nu ha man landar i sängen för sova 5 timmar innan klockan ringer och de är dags att svida om pyjamasen till jobbar kläder och fara på hemtjänsten nya uttåg!
I dag så var de ingen bra med spår 1 för vår lilla Cantab då Ricky körde de som gick i starten men han öppna inte tillräckligt bra mot de stora dragsters hästarna han mötte i kväll så de hamna surt 3je invändigt och drogs sakta bakåt och på de fick de en galopperande häst framför sig i sista svängen så de kom ännu längre bak typ sist innan de fick en liten lucka att pressa ner sig på innespår er igen efter rundningen av den galopperande hästen....
De var då lilla Cantab förvandlas till en mini gocart som kryssa sig fram och spruta så fort de små benen kan och knep sista matlappen! :)
Ricky hade tussarna kvar han var totalt okörd i mål på 14.3 och Ricky sa nu ha han en 12 tid i kroppen bara han får resan i en bra rygg för han avsluta ALLTID bra osv hur fort de går där framme! Så man få vara nöjd ändå trots de känna förstås surt om han hamnat bättre till i spåren och fått en bättre rygg så är han lätt med där framme,men som vi sagt förut Cantab ha lite otur som verka förfölja honom hur loppen utvecklas eller är de kanske våran otur de sitter i vem vet! "Ler"
Jaja de kommer nya lopp huvudsaken han kändes hur fin som helst och vi ha lättat upp honom nu med 15" skor och lagom långa tår och han kändes jätte fin i den lånade Big sprint vagnen i dag så hoppas på att hästarna får en fin sommar/höst då blir de en sån vagn de kan jag lova! ;)

På lördag ska vi mötas upp 7 st för att köra intervaller tillsammans igen så de blir ju hur roligt som helst och de är Kanishka som ska ut och träna med gänget.
Kallma följer med för gå ett jobb igen med sina nya aluminium skor hon fick på sig i går så ska bli spännande att se hur hon rör sig med dom på sig! :)
Viktor ska få åka in på måndag och träna med ett gäng 2 åringar som ska träffas för lite träning så de är full rulle med alla hästar nu men de är bara roligt de är precis som de ska vara! :)

Bilder på fina Cantab,gilla den som han ligger helt platt i dag i solen ha kan konsten att vila inför tävling han! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se