Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 20 juni 2015

Midsommar träning!

Av Linda Calissendorff - 20 juni 2015 21:40

 I dag så stämde vi träff på solänget för att köra intervaller tillsammans med 6 st andra Vbl så Kanishka ska få så mycket träning som möjligt med andra hästar och de är så roligt att se alla tillsammans på rakbanan!   

Hon ha gått bra framåt på dessa 2 jobb hon var mer på bettet och hon tar i så fort de kommer nån upp brevid henne så hon utvecklas på ett bra sätt lilla gumman!

De2 st sista intervallerna av 6st gick efter 24,26 resten låg de mellan 1,32-1,34 så de är ju toppen så nu räkna vi med 3-4 veckor till innan de är dags att testa gå ut i ett 28s provlopp för tjejen så hoppas hon fortsätter att ta jobben på rätt sätt!   


Bilder från dagens jobb!

           


Sen var de Kallmas tur som skulle testa aluminiumen och de gick ju så där....

Hon fick de inte alls att stämma som när hon gick barfota for och små hacka i traven mest hela tiden  

Ricky körde 1,45 2140m ändå så de var ju bra bitvis men vi får nog tänka om igen och lägga på en sko med mer tyngd ändå för bromsa upp baksteget...  sen måste hon få lite mer fäste  bak för i dag var banan snus torr så de var nästan som rull grus så kan tänka mig de spela in med att hon ej fick riktigt grepp i banan med.

Vi hade sån tur att han som skodde henne nu sist var på banan så han var så snäll att komma ut och fixa henne så de är redan gjort så nu ha hon de lättare guldskorna bak så bara in till veckan igen och testa hur hon känns.

Vi ha anmält oss till Gunnar Melanders Clinic den 16 augusti på solänget för han ska kunna ge oss tips och råd hur man ska ha henne balanserad för vi måste få hjälp snart innan man får grås hår på heltid...   

Skämt å sido alltid lika spännande att kunna sätta upp en som kan en hel del på balansering så kanske han ha nått mer tips att delge man kan aldrig få för många goda råd som sagt!


Kort från dagens Kallma jobb! SNYGG är hon framför vagnen!     


       


Nu är de kväll här på jobbet så nus ka jag fara hem ska bli skönt!

God kväll!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se