Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 22 juni 2015

Nytt besök på Solänget! :)

Av Linda Calissendorff - 22 juni 2015 22:54

I kväll var de dags att träffas med 2 åringarna så vi blev 5st ekipage som körde tillsammans på banan och de gick 2.20 på 2140m och Viktor såg och kändes fin så de var ju skönt! :)
Han går fortfarande okäkad för hitta sin egna balans i sin stora kropp för han ska bli stabil i formen.
Då han inte ha några problem att röra sig i dessa farten finns de ingen anledning att sätta dit en käk som drar upp han i formen och tvinga han gå högre med huvudet.
Han går inte alls nära sig på benen utan han går rent och fint,men han fick ändå träna att ha benskydd på sig i dag för första gången och han tog några stora steg när jag gick med han i grimmskaftet på stall backen,sen brydde han sig inte nå mer om de våran lilla cooling! :D
Så nu blir nästa gång på lördag då de är 2 årings serien igen så då kommer de mera kort de lova jag! :)

Brodde fick följa med för gå banjobb och han gick 2140m runt 25 och sista 200m efter 16s fart så blev ett bra jobb åt mannen de som förhoppningsvis ska starta på lycksele på måndag om han kommer med men hoppas på de! ;)

Nu blir de TV och sen sänga ska upp å träna wilmer i morron innan man ska fara och jobba på travet på sin enda lediga dag efter helgen... ja jag vet man är fan inte klok som man far runt men de håller en i gång så man såsa inte ihop i af "ler"
Tjing!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se