Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 28 juni 2015

Varmaste dagen!

Av Linda Calissendorff - 28 juni 2015 17:47

I dag har de varit riktigt varmt för människor och djur men de kan inte hjälpas Kallma var tvungen att fara in på solänget för gå ett banjobb då husse har brandkårs jour sen resten av veckan så då kan vi inte fara in på banan då han ha dygnet runt jour....

Kallma var inte gladast att behöva fara in då de var så varmt men hon är alltid vid gott mod när de ska jobbas ändå hon är verkligen en som vill göra allt rätt varje gång lill hjärtat!   

Hon öppna hyfsat i dag från start märks hon blir mer å mer säker på sig själv för varje jobb så vissa bitar var hon nere i 38 tider men de är kurvorna som hon måste ta de lite lugnare i än så länge men de är helt naturligt de är ju en nordis så man måste ju ha de i åtanke med, hon behöver styrkan för orka med kroppen och de går som sagt framåt för varje gång hon gick 1,44 2140m i en fin stil och Ricky sa att hon utvecklas åt rätt håll och hon kommer sänka fort bara vi håller i med konturneliga banjobb eller intervall jobb varje vecka ett tag framåt.

Vi ta sikte på ha henne klar i sen hösten då tiderna lugnat ner sig på banorna och de snabbaste nykomligarna ha startat och fått på sig pengar redan då vi får hoppas de finns passande lopp då för hon kommer vara välförberedd för uppgiften och ska gå fin tid redan i debuten!   


Lika snygg som sin lille bror är hon!   


           

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se