Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 12 juli 2015

Besök på banan!

Av Linda Calissendorff - 12 juli 2015 17:15

I dag så åkte vi in med Kallma & Cantab på solänget för han skulle sparra Kallma i ett jobb helst i kval tider hade vi planerat och Cantab var pigg som en mört lilla gubben som jag fick äran att köra! :)
Märks han slitit ont av lång resorna han skaka mer än vanligt när vi kom fram och svettas en hel del med....
I värmningen så låg han på en hel del med öronen framåt märks han tycker de fortfarande är roligt att springa på banan trots sin ålder :)
Vi vände upp och Kallma öppna ju alltid lite dåligt men första 500m gick 1.45 första tusen 1.42 och sista 500m gick efter 39 så vi landa distansen på 1.41.9
och hon såg fin ut en annan häst när hon ha sällskap då skärper hon upp sig mer än när hon är ensam och ha en helt annan focus framåt! :)
Så vi få leta sparring partner eller får Cantab ta ett sånt pass som en motions runda när hon ska jobba ner mot kvalet för nån av de andra grabbarna klara ja inte hålla i den låga farten utan att dom bli för stark....
Cantab är fin att köra tillsammans med andra hästar och tål ligga utvändigt utan att bli för het i dessa låga farter ;)
Så husse var nöjd med tjejen dag som går framåt för varje jobb nu blir de ett stärkande motions pass i skrike innan nästa jobb är de planerat.
I morron ska Brodde och nån av de andra besöka Skåne Kiropraktorn som kommit upp ska bli spännande att höra vad de säger om mannen i fråga som sköter sig exemplariskt i tömkörningen och bär sig otroligt fint redan! :)
Han jobba helt rätt med länden över bommarna men märks han ha svårare i vänster varv då kan han takta ur lite och de beror ju på han måste länga ut höger sidan men de ha blivit bättre på dessa 3 pass han gjort vilket är ett bra kvitto så detta ska vi traggla vidare med :)

Är de inget mycket att anmärka på i morron så anmäls Brodde till provlopp denna gång från spår 1 och uffe sitter upp då de är ett breddlopp i Umeå den 24 så då får han köra för ge han ett så snällt lopp som möjligt så de vore bra han fick testa han inför starten men vi se vad de säger i morron först.
Ni får en rapport i morron hur läget var! :)

Ha en skön söndag kväll nu de ska vi!
Tjing! 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se