Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 19 juli 2015

Äntligen kväll....

Av Linda Calissendorff - 19 juli 2015 23:45

Har nyss kommit in från stallet då Brodde ha fått sig en massage omgång efter gårdagens provlopp och han gäspa som en galning och var faktiskt fräsch i kroppen måste jag säga inte alls lika öm som han ha varit tidigare så de känns ju hur bra som helst att han jobbat rätt med sin kropp i går! :)
Vi anmäler honom i morron till Umeå på fredag i en spår trappa och ulf sitter upp bakom mannen och skönt de är auto start då han är så strulig i voltningen...
Nu hoppas vi på ett bra spår bara och fin resa i ryggar vore de bästa! :)

Cantab anmälde vi i dag till Hagmyren då de var ett Monte lopp som var stängt mellan 200-1,2 milj då de var lite anmält på em men de blev fullt lopp till slut i af men de är ju bara 10 st och 7 priser så de är ju bra! :)
Visst de är 2 st över miljonen men de hade bästa tiderna på kort lopp och detta är ett 2140m så han är inge sämre än dom andra men denna gång drog han spår 9 som han gjort nu hos oss 2 gr förut i monte på 3 starter och de var ju så klart ingen fördel..... men tur de är monté de bruka hitta lucka i af ner till fältet så de där över låter vi till susanne bara skoj att få starta på en V75 dag! :)

Kallma ha gått ett banjobb i dag med Cantab som sparring och hon gick i dag precis 1.42 men då öppna vi 5 sek långsammare än sist då hon blev lite spänd så tog vi de extra lugnt de inte göra som hon ska börja hoppa i starten men då fick hon gå snabbare i själva distansen sen istället så låg bitar på 1.36 men när Ricky skulle dra upp käken så börja hon bromsa upp för hon trodde nog hon var klar med jobbet så då måste hon ju som börja om igen fart mässigt så där tappa hon ytterligare sekunder....
men i stora hela så gjorde hon ett bättre jobb än sist trots på samma tid så hon håller jämna tiderna nu så de går sakteliga framåt för gumman som se både spänstligare och starkare ut för varje gång! :D
Cantab tyckte mest de är skönt att slippa blåsa ur sig på banan och han är allt en klippa som lyssna på matte att hålla farten med Kallma men efter jobbet fick han dra på en repa och jäklar vad han drog i väg på upploppet då jag släppte på tömmarna han är så frän när han växlar om och susar i väg men huvudet mellan bena! :)

I morron packa vi bilen och drar till Skellefteå med Wilmer som ska ut i ett 1640m auto lopp och hästarna han möter är nästan lika strulig som han så hoppas han är lika fin denna gång som de andra gånger han gått auto vi gick spår 6 men piper han i väg i starten och hitta en rygg så kan han bli farlig!
Så håll tummarna för oss de behöver vi! :)

God natt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se