Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 28 juli 2015

Start på Solänget!

Av Linda Calissendorff - 28 juli 2015 13:20

I dag var de anmälningar och vi tar ut Wilmer på ett 2140m tillägg ston och fick spring spåret och tack å lov ensam så de var ju kanon! :) Så nu hoppas vi på kunna ta rygg på sid dox som kommer startande med 3 raka ettor i raden så de vore den perfekta ryggen att få tuffa runt i och resten av de startande ha vi koll på för de ha vi mött mest hela tiden :)

Vi anmälde Cantab till ett 2640m lopp där han skulle få stå på start men så tänkte alla andra med så blev bara 1 på tillägg typiskt nog och på de fick spår 7 så blev ett trängre springsspår för honom, hade hellre haft ett framspår men man få ju sällan som man vill är bara rädd de måste backa bakåt eller bli hängande i spåren tills de kommer ner.... men få hoppas de kan få till en kanon start så de kanske kan få rakt ledningen de är ju volt och han är rätt rapp ut om man kommer rätt på de,vi få hoppas som sagt! :)

Skönt för cantab att slippa resa långt nu sover han inne på natten för både återhämta sig snabbare och han vilar mer inne så hoppas han ska vara i form för ett lång lopp igen de var ett tag sen sist! :)

På återseende! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se