Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 4 augusti 2015

Matlappar till stallet! :)

Av Linda Calissendorff - 4 augusti 2015 16:08

I går så var de tävlings dags på hemma banan för Wilmer den osäkra och Cantab den säkra killen som alltid håller sig i trav vilket är en skön känsla att känna! :)

Wilmer först ut och han såg på G ut redan i defileringen trodde först de var för han var osäker då Ricky valt att testa barfota bak i dag på honom men han såg väldans fin ut när han inte blev för spänd.
I första starten gick han i väg bra från spring spåret men de blev så klart omstart :(
Så vid nästa start försök så var han lite för spänd så han tappa säker 40 m från start plus 20 tillägg så såg rätt hopplöst ut att ens få med sig pengar hem då de öppna rätt så bra där framme med....
Men efter 500m så hade han travat till sig och han fick ett helt annat flyt i steget och han gick på bra där bak så han knapra in meter för meter så han var ö då i kapp fältet sista sväng och spruta till en 8 plats på tiden 31.3 så han kom äntligen under den magiska gränsen på 32 som han stått still i länge nu! ;)
Så han måste ha gått sjukt fort för komma ner i en sån fin tid med den stora tapp starten så nu ha vi bara auto lopp framför oss bara vi kommer med på de lusiga 88p men bara hoppas annars få vi ta ut han i höst då anmälningarna lugnat ner sig! :) Han funka kanon barfota de var de betyg vi ville ha och de märks han är beroende av fäste denna man med sin stora kropp.

Cantab hade springsspår och De kom in väg bra och de var bara välja att hamna i 3je spår eller backa bak, dödens så Ricky körde på till ledningen och se kosta inte mycket då de öppna på 16 tid första 500m så allt verka frid å fröjd så långt.
Men jag såg att Ricky låg lite lätt tillbaka lutad i sulkyn och alla andra mer upprätt så såg ut som Cantab låg på lite för mycket men ändå hade han knappt nån press utvändigt... sista 500m så dala han genom fältet blev trötta ben till slut trots de vann på en 16 tid så gick ju inte överdrivet fort heller.
Prata med Ricky sen om han kändes som han var sjuk men han sa de att han låg på alldelens för hårt fast han låg i ledningen utan press så fick han hålla igen han alldelens för mycket för han ville inte köra på för fort heller då han fick bestämma tempot... så han blev som utan luft lilla krigaren men kämpa sig in på 7 plats ändå trots de tunga benen!
Så han är galet pigg och ser fantastiskt fin ut framför vagnen till å med Kent ringde och sa pojken såg så fin ut! :)
Så nu blir de bara rygg lopp hädan efter han blir för frän i både ledningen och dödens så han ta slut på sig själv å alldelens för tung i handen.
Sen är inte 2600 de optimala men de var lite anmält och på hemma banan så därför vi testa starta ändå men vi ska försöka välja bara medel å kort distans sen framöver :)

Brodde anmäldes till östersund ett P21 lopp auto kort och fick skit spåret 8!!!!
Varför han kan inte få ett bra framspår nångång för?! :(
Så bara hoppas uffe kan hitta nån bra position som möjligt för han är den som ha bästa rekordet av de alla och då gick han i 3je-4je spår sista 500m och kom in på den fina 13.2 tiden så hade han fått ett bra framspår hade de fått jobba för slå han de kan jag lova!
Jaja bara hoppas på de bästa som sagt...

Nu ska vi in på banan med Kallma som ska gå ett jobb igen de var 2 veckor sen sist så nu är de dags igen :)
Hörs sen!




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards